NYHET: Yrkesutbildning

HUNDINSTRUKTÖR

Hösten 2017 till våren 2018 håller vi i Hundstegs populära utbildning till Hundinstruktör.

"Hos oss blir du proffs på inlärning! Att bli hundinstruktör hos oss innebär att du får lära dig hur den grundläggande inlärningspsykologin fungerar och hur du ska använda den. Med den kunskapen kan du sedan navigera dig igenom det mesta!"


Läs mer och anmäl dig till utbildningen här!

Start 25 augusti 2017
 
Utbildningsinformation:
27 utbildningsdagar fördelas på 9 helger, vi träffas ca 1 helg i månaden.
 
Tider: 
Fredagar 12.00-18.00
Lördagar och söndagar 09.00-18.00
 
Utbildningsdatum:
25-27 augusti
22-24 september
20-22 oktober
24-26 november
8-10 december
26-28 januari
23-25 februari
6-8 april
25-27 maj  

Vad lär du dig?

Efter genomgången utbildning hos oss så kan du hålla grund-, valp-, fortsättnings- och aktiveringskurser samt privatlektioner. Du arbetar med en ras- och individanpassad träning och du har även behörighet att starta hunddagis/hundpensionat.

Du har kunskap inte bara i inlärning och metodik utan även i hundens beteende, hälsa och historia. Du har lärt dig hur man sätter samman en kurs, hur du marknadsför dig på bästa sätt, lägger upp en budget och driver ett företag.

På vår hundinstruktörsutbildning kommer du alltid att bli sedd, vi har personligt mentorskap baserat på elevens önskemål. Vårt mål och största fokus är på att DU ska lyckas. Vi tycker att det är fantastiskt roligt att arbeta med det vi gör och det smittar snabbt av sig på våra elever och skapar en lättsam, trygg och givande miljö att vistas i.

Undervisningen

Sker genom praktik, pedagogiska och inspirerande föreläsningar, grupparbeten, filmer och enskilt arbete som redovisas inför grupp och/eller skriftligt. Två slutprov, ett teoretisk och ett praktiskt.

I utbildningen ingår ett nära sammarbete med dina lärare. Vi följer ditt arbete hemma via inlämningsuppgifter som vi lägger tid på att noggrant läsa och ge konstruktiv feedback på, så att du kan utvecklas och bli ännu bättre! Vi har ett stort intresse i att du tillgodogör dig utbildningen på bästa sätt och därför stannar inte vårt engagemang i klassrummet utan vi finns alltid nära till hands via e-post och telefon.

Hos oss är de ofta högt i tak och vi utmanar våra elever i att ständigt fortsätta utvecklas. Det är oftast en lättsam stämning med nära till skratt samtidigt som vi ställer krav på våra elever - för att de ska bli bäst! Hos oss är de roligt att gå utbildning och vi har en personlig relation till våra elever där vi är lyhörda och flexibla för varje elevs förusättningar, mål och visioner.