Tid för dig

Eftersom vi vill kunna erbjuda lite extra tid för just dig och din hund så kan du boka oss för privatträning eller konsultation. 

Om du har flera eller stora problem med din hund rekommenderar vi att du istället väljer en problemutredning som du hittar i menyn ovan. 

Har du färre eller mindre problem med din hund kan en konsultation passa bra. Du får ut mycket av det, men vi går inte lika djupt som under en utredning och ses bara en gång för praktisk träning.

Privatlektionerna är främst till för dig som vill ha tips och råd inom exempelvis specifika moment, din träning, vardagsproblem osv. Du kan självklart även välja privatträning om du har en hund med större problem, men vi  kan inte garantera samma resultat som om du istället väljer en konsultation eller utredning. 

Välkommen att boka tid!

Bokning

Vänligen skriv hundens namn, ras, ålder och kön samt om det är något annat som kan vara bra att veta. 

Privatträning

För dig som känner att du har en hund som inte fungerar i grupp, eller kanske bara vill ha tid att prata om och ställa extra mycket frågor om just din hund.

Passar dig som inte har några stora problem, utan bara vill ha lite extra tid själv, tips på hur man tränar in moment, eller har något vardagsproblem (drar i koppel, skäller osv.)

Om vi vid privatträningen kommer fram till att en problemutredning är mer passande, så får du 300:- i rabatt när du bokar en utredning. 

Tid:

 • ca 1-1,5 timme / gång

Pris:
 • 500:- / gång

Paketpris:
 • Boka 3 gånger för 1300:-
  (200 kr rabatt)
 • Boka 5 gånger för 2100:- (400 kr rabatt)
 • Boka 10 gånger för 4200:- (800 kr rabatt)

Hembesök:
 • Körersättning med 25 kr/mil tillkommer

Konsultation

Konsultationen är till för dig som har en hund med problembeteenden men som kanske inte vill boka en hel utredning. Det kan gälla både vardagsproblem eller enstaka större problem. 

Innan vi ses första gången får du fylla i ett formulär som du sedan mailar tillbaka till mig. Dina svar ger mig en bild av vem jag kommer att möta och vi bokar sedan en konsultation där vi sitter ner och pratar om hundens liv och vilka problem som finns. Du får under träffen konkreta tips och råd på hur du kan träna och en sammanställning av övningarna skickas till dig via mail. 

Om vi vid konsultationen kommer fram till att en problemutredning är mer passande, så får du 500:- i rabatt när du bokar den. 

Tid:

 • Ca 2-2,5 timmar 

Pris:
 • 1100 kr

Paketpris:
 • Boka en konsultation plus en extra privatlektion för 1300 kr (300 kr rabatt)

Hembesök:
 • Körersättning med 25 kr/mil tillkommer