Kurser

Vi erbjuder kurser inom till exempel vardagslydnad, dogparkur och klicker. I menyn kan du se vårt utbud och läsa mer. 

Om du saknar någon kurs, hör av dig så kanske vi kan lösa det!

Det krävs minst 4 anmälda deltagare för att kursen ska bli av och på de allra flesta har vi en maxgräns på 6 deltagare.

"Vi gick en kurs för hundar med utfallsproblematik och är supernöjda! Teorin förklaras pedagogiskt och tydligt och varvas med praktiken på ett väldigt bra sätt. Det var en liten hundgrupp så alla fick den tid och feedback som behövdes. Det vi är allra mest nöjda med är de praktiska verktyg vi fick så vi kunde träna hemma. Och framförallt så fick vi veta varför vi skulle agera på ett visst sätt, och inte bara hur vi skulle agera. Rekommenderar alla som vill gå en kurs, oavsett vad det gäller, att vända sig till Carpe Canis Hundcenter!" 

Henrik och Pila

Viktig info:

 • Din egen hundförsäkring gäller vid eventuella olycksfall.
 • Din hund ska vara försäkrad och årligen vaccinerad för att delta på våra kurser.
 • Du har alltid det yttersta ansvaret för din hund vid eventuella olyckor.
 • Löptikar är välkommna men du ska informera om detta i god tid så att hanhundsägare kan kontaktas. Din tik bör rastas ordentligt innan kursen.
  Hon bör ha tikskydd på sig under träningen och du ska respektera de andra deltagarna genom att hålla lite extra avstånd.
 • Betalning sker i förskott och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg eller efter annan överenskommelse. 
 • Vi tränar i alla väder! Enda undantagen är vid extrem värme/kyla samt åskoväder. 
 • Kursen ställs inte in pga. för få deltagare vid enstaka tillfällen. Om det vid något kurstillfälle som flera inte kan komma, så kör vi ändå. Detta för att den/de som kan komma inte ska drabbas av avhopp.
 • Om vi av någon anledning behöver avboka ett kurstillfälle så sätts ett ersättningsdatum snarast. Tyvärr kan vi då inte ta hänsyn till allas önskemål.
 • Alla är välkomna! Var inte rädd för att din hund ska störa eller inte "kan" tillräckligt mycket för att delta. Det är ju därför man går kurs! I vissa fall kan det dock vara lämpligare med privatträning till en början. Skriv dina funderingar i din kursanmälan så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för just er.