KLOKLIPPNING

Tycker du att det är svårt att klippa klorna själv?

Vi erbjuder hjälp med kloklippning för dig som inte kan, eller vill klippa själv.

Om du har du en hund som är rädd eller tycker att det är obehagligt så rekommenderar vi dig att istället läsa under rubriken "Kloklippningsträning" lite längre ner på sidan. 

Pris:

  • En hund: 150 kr
  • Två hundar (samtidigt): 250 kr
  • Tre hundar (samtidigt): 350 kr

(+ Körersättning 25:-/mil om du vill att vi gör hembesök)
 

Kloklippningsträning

Om du har en hund som är rädd eller tycker att det är obehagligt att få sina klor klippta så rekommenderar vi kloklippningsträning. Vi arbetar under inga omständigheter med tvång, såsom att hålla fast hunden för att klippa dess klor. Istället jobbar vi på att ändra hundens känsla omkring behandlingen, och målet är att den ska acceptera att få sina klor klippta utan att vara rädd.

Hur lång tid/hur många gånger som krävs är individuellt och kan därför inte sägas i förtid. När du bokar tid för detta får du tips och råd på hur du kan träna hemma emellan våra träffar och när vi ses kommer vi att träna praktiskt tillsammans. Vissa vill att vi klipper i början och andra vill klippa själv under vår vägledning. Vi anpassar alltid träningen efter de önskemål som finns. Ibland går det bra att klippa en klo, ibland tio, men har man tålamod och tränar mellan träffarna också så går det i många fall att lösa problemet.

Pris:

  • 250 kr per gång (ca 30-60 min)

(+ Körersättning 25:-/mil om du vill att vi gör hembesök)
 

Bokning

Vänligen skriv hundens namn, ras, ålder och kön samt om du önskar kloklippning/kloklippningsträning och annat som kan vara bra att veta. 

Klippkort

  • 25% rabatt på 5e gången
  • 50% rabatt på 10e gången


Och missa inte att jag då och då lägger upp datum för drop-in!

Klippkortet gäller även för kloklippningsträning!