HISTORIEN BAKOM...

...Företaget

Företaget började sin resa mot verklighet under hösten 2013 och registrerades den 3 januari 2014 av mig,  Roxanne Munoz-Rytting​ .

Det har alltid funnits en dröm om ett eget företag för att utbilda och inspirera. Drömmen började med en ridskola med western-inriktning men tog runt år 2011 en annan vändning mot hund istället.

Min grundtanke är att inspirera hundägare till roligare träning och bättre förståelse för sin hund och dess behov. Oavsett om du söker en rolig och lärorik kurs för att få rätt på din hund eller en djupare kunskap och förståelse för vissa beteenden, så har du hittat rätt!

...Loggan

Här till höger kan du se min logga. När jag skapade den tänkte jag på glädje, samspel och kärlek. Jag hoppas att ni kan se detta lysa igenom och att ni tycker lika mycket om den som jag gör!

I loggans hjärta finns min första egna hund, Max. Han har betytt enormt mycket för mig och inspirerat mig att lära mig mer inom hund. 

...Namnet

Jag funderade länge på ett bra företagsnamn. Jag ville ha ett namn som flöt bra och som betydde någonting.

När jag kom på Carpe Canis Hundcenter så tänkte jag att det är ett namn som väcker uppmärksamhet. Carpe Canis betyder "Fånga Hunden" och man kan tolka det på två olika sätt. Lite humoristiskt att man ska lyckas fånga sin hund och lite djupare som i att fånga upp dess inre också.

Att jag valde Hundcenter på slutet berodde helt enkelt på att jag redan nu kan erbjuda ett brett utbud av kurser, föreläsningar och annat och för att jag i framtiden hoppas på att kunna erbjuda ännu mer!