Höst- och vinteruppehåll

Nu går vi mot höst och jag, Roxanne, väntar i slutet av oktober tillskott i form av en liten tvåbening. De senaste månaderna har vi haft en liten paus i en stor del av verksamheten och nu är det dags att ta ett längre uppehåll pga. föräldraledighet.

Jag kommer hädanefter att svara på mail ca 1 gång/vecka så ni får tyvärr räkna med lite längre svarstid än vanligt. Jag kommer inte heller att påbörja några nya problemutredningar eller liknande.

Du kan nu endast boka tid för kloklippning, hyra av träningsplanen/upplevelsebanan samt onlinekursen "4 tassar & en barnvagn".

Om du vill gå kurs, ta privatlektioner eller har en hund med problembeteenden så hänvisar jag istället till:

- Johan Lyzell, Hundinsikt i Skåne
- Marie Höglund, Glada Hundar
- Rasmus Andersson, R+ Hundskola
- Peter Carlsson, Hundens Utbildningsakademi Malmö

Självklart fortsätter jag med pågående utredningar och liknande tills de är färdiga! Om du och din hund har köpt ett "paket" eller påbörjat någon form av träning hos oss, så behöver du alltså inte vara orolig att det inte kommer att genomföras.

Tack för att ni förstår och för att ni funnits där och hjälpt mig att bygga upp Carpe Canis Hundcenter. Jag hoppas att ni inte glömmer bort mig och önskar er varmt välkomna tillbaka.

/Roxanne 
Carpe Canis Hundcenter