TEMADAG - AKTIVERING!

Klicka på bilden för att se programmet i större version Klicka på bilden för att se programmet i större version

Den 12/9 -2015 vill vi bjuda in till en härlig temadag i aktiveringens tecken. Alla hundar behöver sysselsättas för att må bra och framför allt så behöver de få arbeta med både kropp och knopp!

Vi kommer att erbjuda prova-på rallylydnad, dogparkour, freestyle samt doftdiskriminering. Utöver detta blir det femkamp med hund, korvapportering, tipsrunda, lotteri, korvgrillning och träning på vår upplevelsebana!

Förhoppningen är att en fotograf kommer att finnas på plats för att dokumentera dagen. Om du själv tar foton och inte har något emot att de används så får du mer än gärna dela med dig av dem genom att maila bilderna eller en länk till roxanne@carpecanishundcenter.se

Prova-på-aktiviteter
Platser: Minst 4 och max 8 ekipage per aktivitet - först till kvarn gäller!
Pris: 100 kr per aktivitet alternativt 350 kr för alla fyra - betalas kontant eller via Swish
Anmälan: Skicka ett mail till roxanne@carpecanishundcenter.se och skriv ditt namn och telefonnummer samt hundens namn, ras, ålder, kön och om det är något annat jag behöver veta

Tävling: Korvapportering
Platser: Så många som vill delta!
Regler: Din hund ska apportera en smal grillkorv utan att äta denna! Priser kan vinnas!
Pris: 20 kr per ekipage/försök (50% av summan går till välgörenhet - se mer på plats) - betalas kontant eller via Swish
Anmälan: Skicka ett mail till roxanne@carpecanishundcenter.se och skriv ditt namn och telefonnummer samt hundens namn, ras, ålder, kön och om det är något annat jag behöver veta - vi tar i mån av tid även emot anmälningar på plats

Femkamp med hund
Platser: Så många som vill delta! Ingen föranmälan krävs! 
Regler: Du och din hund tävlar mot ett annat ekipage i fem olika grenar. Bästa ekipagets poäng noteras och offentliggörs sedan vid prisutdelningen! Pågår under hela dagen!
Pris: 20 kr per ekipage/försök (50% av summan går till välgörenhet - se mer på plats) - betalas kontant eller via Swish

Upplevelsebana
Prova upplevelsebanan gratis under hela dagen (ej under tiden vi har prova-på dogparkour)! Läs mer om vår upplevelsebana här och glöm inte att kika på reglerna!

Tipsrunda
Tipsrundan kan du gå under hela dagen!

Lotteriförsäljning
Det kommer att finnas lotter till försäljning fram till prisutdelningen i slutet av dagen. Lottpris 10 kr/st varav 50% går till välgörenhet (se mer på plats). Betalas kontant eller via Swish.

Korvgrillning
Under hela dagen grillas det korv (kött och vegetarisk) med bröd som du kan köpa för en liten slant. Även kaffe och fika finns till försäljning. Betalas kontant eller via Swish.

Övrig info

  • Toalett finns på plats
  • Visa hänsyn och låt inga hundar hälsa på varandra utan att fråga först
  • Vi uppskattar om du ej bestraffar/korrigerar din hund om den gör något "fel" - kom istället och prata med oss för att få tips på andra tillvägagångssätt
  • Ha gärna med dig småpengar om du tror att du kommer att köpa något på plats