Hemlösas hundar!

Doris & Max lussar för sina hundvänner! Doris & Max lussar för sina hundvänner!

På luciadagen deltog vi i ett luciatåg till förmån för de hemlösas hundar. Arrangörer var Carpe Canis Hundcenter, Anna Pramberg och Jane Lundsten. Luciatåget blev en riktig succé och vi har samlat in mer foder och saker än vi någonsin kunde tänka oss! 

Här kan ni läsa mer om luciatåget: Fyrfotat luciatåg
Redovisning av allt vi samlade in kommer inom kort! 

Från och med nu kommer vi att löpande ta emot donationer till förmån för de hemlösa och deras hundar. Du kan lämna allt från kläder och liknande till människor, till foder, koppel täcken och liknande för hundar. Allting redovisas självklart och levereras till Stadsmissionen i Malmö. Läs mer på sidan Projekt.

Vill du bidra med en slant kan du göra det antingen här på Carpe Canis Hundenter eller genom att sätta in pengar till Malmö Djurskyddsförening som har ett tätt samarbete med Skåne Stadsmission. Läs mer och se insättningsuppgifter här: Malmö Djurskyddsförening. Du kan såklart även skänka en slant, eller köpa en gåva hos Stadsmissionen.