Rallylydnad!

Mia Blomgren & Loppan Mia Blomgren & Loppan

En spännande nyhet är att vi till våren kommer att kunna erbjuda grundkurs i Rallylydnad, i samarbete med Mia Blomgren som är instruktör och tävlar i avancerad klass. Datum för kursstart och mer information kommer att dyka upp under "vi erbjuder", men du kan redan nu skicka in en intresseanmälan HÄR​. 

Om du har frågor rörande kursens uplägg och liknande (ej intresseanmälan) så sker kontakt via: mia_b@live.se
Här kommer Mias presentation:


Jag heter Mia Blomgren och är född 1988. Djur – och framför allt relationen mellan djur och människa – har alltid fascinerat mig. Jag började arbeta med hästar när jag var 14 år och har sedan dess varit aktiv i ridskoleverksamheten med allt ifrån undervisning till styrelseuppdrag och ungdomssatsningar. Gymnasiet gick jag i Skurup, naturbruk/djurvård och började kort därefter jobba på Citydoggis hunddagis i Malmö, där jag är kvar än idag.

På Carpe Canis Hundcenter kommer jag hålla kurser i rallylydnad. Jag är certifierad instruktör, auktoriserad skrivare och tävlar för närvarande i avanceradklass med min blandrastik Loppan, sponsrade av Citydoggis. På mina kurser kommer vi hålla fokus på samarbete, glädje och kommunikation mellan hund och förare. Välkomna!